HTTP-fout 404.11 - Not Found

De module voor het filteren van aanvragen is zo geconfigureerd dat een aanvraag met een dubbele escapereeks wordt geweigerd.

Meest waarschijnlijke oorzaken:

  • De aanvraag bevat een dubbele escapereeks en het filteren van aanvragen is zo geconfigureerd op de webserver dat dubbele escapereeksen worden geweigerd.

Mogelijke oplossingen:

  • Controleer de instellingen voor configuration/system.webServer/security/requestFiltering@allowDoubleEscaping in het bestand Applicationhost.config of Web.config.

Gedetailleerde foutinformatie:

Module   RequestFilteringModule
Bericht   BeginRequest
Handler   ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0
Foutcode   0x00000000
Aangevraagde URL   http://sbodebrigantijn.nl:80/pagina/360873/Algemene+info
Fysiek pad   C:\Accounts\InSite4\custom-code\p\prodas-basesite\www\webroot\brigantijn-landingspage\pagina\360873\Algemene+info
Aanmeldingsmethode   Nog niet vastgesteld
Aangemelde gebruiker   Nog niet vastgesteld

Meer informatie:

Dit is een beveiligingsfunctie. Wijzig deze functie alleen als u volledig begrijpt wat hiervan precies de gevolgen zijn. Maak een netwerktracering voordat u deze waarde wijzigt om te controleren of de aanvraag niet schadelijk is. Wijzig de instelling configuration/system.webServer/security/requestFiltering@allowDoubleEscaping als dubbele escapereeksen worden toegestaan door de server. Dit probleem kan zijn veroorzaakt door een verkeerd ingedeelde URL die door een kwaadwillende gebruiker naar de server is verzonden.

Meer informatie »