Kerst in B1-2
 
Op donderdag 22 december hebben we op school kerststukjes gemaakt. De kinderen hadden veel groen, takjes en andere kerstversieringen meegenomen van thuis. Dit hebben we samen gedeeld. Er is hard gewerkt en de kerststukjes zijn erg mooi geworden!
  

  

Op vrijdag 23 demceber hebben we de hele dag kerst gevierd.
We zijn 's morgens begonnen met het maken van hapjes voor de high tea. Elke klas zou een hapje verzorgen en wij mochten eiersalade maken. Er werd goed samengewerkt. 


    Daarna hebben we allemaal een kerstkaart gemaakt en een eigen kerstwens erbij geschreven. Tijdens de kerstviering is er één kerstwens van onze klas voorgelezen door Floor. Na de pauze hadden we kerstviering met de hele school in de gymzaal. Het kerstverhaal werd gespeeld door de leerlingen van de onderbouw en M1-2. Ze hadden hard geoefend en we hebben er met veel plezier naar gekeken.
Na een korte pauze was het tijd voor de high tea. Er waren veel verschillende hapjes gemaakt en het zag er erg lekker uit.  De kinderen mochten zelf hun hapjes uitkiezen.
We zaten gezellig aan een lange tafel in de klas met kerstmuziek op de achtergrond en het haardvuur op het digibord.
's Middags hebben we naar het kerstverhaal van de zandtovenaar gekeken. Daarna hebben we gezellig samen spelletjes gespeeld. We hebben een hele gezellige, fijne dag gehad samen!

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een KNALLEND

Knallende champagne bij nieuwe jarenvooravond 2017
Locatie Someren
Kanaalstraat 38
5711 EJ Someren
T. 0493-493138
E. brigantijn-s@prodas.nl
Info
 Someren
Locatie Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne
T. 0493-312587
E. brigantijn-d@prodas.nl
Info
 Deurne